Bloguri Partenere
TopHotel Conference

Turism Market

TurismMarket.com s-a lansat in 2011 ca o platforma de blog colectiv (cu autori cu experienta relevanta in turism) dedicata celor care lucreaza in domeniul turismului iar astazi este o companie de consultanta de business dedicata industriei de turism, pastrandu-si totodata sectiunea de articole saptamanale.

 

Temele abordate in articolele si in videoclipurile saptamanale trateaza subiecte de discutie din industria turismului, bune practici, lansari de companii, campanii si evenimente, situatii aparte legate de industria de turism.

 

Activitatea principala pe care o are Turism Market astazi este consultanta de business, marketing, comunicare si social media in turism, iar prin aceasta compania isi aduce aportul in performantele pe care le au companiile de turism in piata din Romania.
www.turismmarket.com

Turism 2.0

Turism 2.0 este un site de informare și analiză B2B/B2C dedicat pieței de turism online (sau e-turism, turism electronic, uneori şi cu înţeles de turism digital sau virtual) din .ro.

 

Turism 2.0 este o sursă de știri și analize despre practici de marketing în industria de turism online din .ro, despre tehnologii și platfome dedicate informării clienților, planificării călătoriilor, rezervărilor online (motoare de rezervări, cataloage online cu unități de cazare, IBE, GDS-uri etc.), despre instrumente de plăţi electronice (procesatori de carduri, modalități de plată prin SMS etc.).

 

www.turism20.ro

Povestidecalatorie.ro

Povestidecalatorie.ro reprezinta un blog de travel nascut din pasiunea pentru calatorii ce si-a propus sa prezinte traditiile si obiceiurile fiecarui popor in parte, povestile ce se ascund in spatele acestora, sa ofere sfaturi utile si idei de vacanta si sa prezinte pulsul evenimentelor din industria de turism.

Monica Anghelovici este Project Manager & travel blogger la Povestidecalatorie.ro, blog de travel si idei de vacanta ce isi propune sa descopere lumea altfel, prin prisma traditiilor si obiceiurilor tarilor vizitate, avand o experienta bogata in promovare si comunicare on line, marketing si social media in turism, dar si de content writer pe cele mai mari portaluri de turism din Romania.

Licentiata in Relatii Economice Internationale si in Drept, experienta cumulata de peste 15 ani este sustinuta de specializari si masterate in Managementul tranzactiilor internationale, Drept social roman si european, precum si in turism, detinand in prezent brevetul de Manager in activitatea de turism si atestatul de ghid.

In fiecare sambata o puteti asculta in direct la Radio Romania Actualitati cu propuneri de weekend in emisiunea Ca pe Roate.

 

www.povestidecalatorie.ro

TravelLife.ro

Fotograf si calator pasionat, Calin Stan a lansat blogul de turism TravelLife.ro in 2013 tocmai pentru ca fotografia se impaca bine cu calatoria. Ii place sa experimenteze si sa surprinda in imagini reusite locurile pe care le viziteza. TravelLife.ro reprezinta locul unde scrie despre ele. Cu un background de peste 10 ani in programare, online si fotografie, Calin a dezvoltat cel mai mare site dedicat fotografilor din Romania – ClubulFoto.com, iar de cativa ani, pe langa firma de software pe care o conduce, documenteaza calatoriile sale prin fotografii si cuvinte pe TravelLife.ro.

A calatorit pana acum in 23 de tari si peste 100 de orase, "explorand" 16% din suprafata gobului si a lansat blogul de turism TravelLife.ro tocmai pentru ca fotografia se impaca bine cu calatoria. Unde sa mergi, ce sa vizitezi, ce sa fotografiezi, ce suveniruri sa cumperi, care sunt traditiile, ce sa faci si – mai ales – sa nu faci in destinatiile pe care ti le-ai propus sa le vizitezi?

Urmareste TravelLife.ro si afla toate informatiile de care ai nevoie! Motto-ul lui? Un calator informat este un calator care se intoarce din vacanta cu un rucsac plin cu amintiri placute!

 

www.travellife.ro

Touristry.ro

Avand experienta profesionala mai bine de 12 ani in turism Alice Udrea a lansat Touristry.ro in primavara anului 2015. Touristry.ro este un blog despre calatorii si afaceri in turism dedicat celor care sunt pasionati de calatorii si celor care isi desfasoara viata profesionala sau sunt implicati in domeniul turismului. Touristry.ro cuprinde sectiuni pentru cititorii care cauta o sursa de inspiratie pentru vacantele viitoare prezentand calatorii si locatii vizitate personal de-a lungul timpului, cat si sectiuni de interes pentru cei care isi desfasoara activitatea profesionala in acest domeniu prezintand interviuri, cariere in ascensiune, stiri, studii de caz, dezbateri, evenimente etc. Touristry.ro este un blog unde cititorii pot cunoaste oameni implicati in domeniul turismului din Romania si chiar extern, pot vizualiza articole sau interviuri despre experientele si opiniile acestora si pot urmari evolutia lor profesionala sau a afacerilor pe care le conduc. Touristry.ro este initiatorului unui grup pe Facebook- LET’S TALK ABOUT HOTELS dedicat in special hotelierilor, unde se initiaza discutii referitoare la problemele cu care acestia se confrunta pe parcursul desfasurarii activitatii dar unde au acces si turistii sau colaboratorii acestora pentru a putea discuta deschis si constructiv modalitatile de imbunatarire a serviciilor, nivelul asteptarilor clientelei etc.

 

www.touristry.ro

TopHotel aduce o serie de avantaje partenerilor, contribuind la pozitionarea brandului, determinand asocierea acestuia cu specificul evenimentului si oferind oportunitatea de a interactiona direct cu persoane importante pentru companie.

Host-Age.ro